Reformal

Reformal Reformal Reformal Reformal

Реформал — це безкоштовна платформа для створення ефективної системи обробки зворотного звязку відвідувачів та клієнтів. З його допомогою ви зможете спростити збір і структурування відгуків на вашому сайті, а також максимально швидко і продуктивно донести важливі моменти до адміністрації. Реформал, порівняно із стандартними формами та конкурентами, не тільки збирає відгуки, але і пропонує сервіс для обговорення, класифікації відгуків та голосування за найкорисніші з них.

Основна місія платформи полягає в тому, щоб допомогти власникам сайтів налаштувати миттєвий і ефективний метод комунікації з відвідувачами. Замість громіздких, незрозумілих та складних у встановленні форм, сервіс “Реформал” дозволить дуже швидко, безкоштовно і просто створити систему збору ідей, повідомлень про помилки, питань та подяк. Більше не буде потреби змушувати користувача писати про недоліки та ідеї на електронну пошту.

“Реформал” не вимагає від вас безглуздого пошуку важливої інформації серед численних листів. Сервіс надає незамінну допомогу у отриманні і виділенні важливих даних від клієнтів і ставить пріоритети при вдосконаленні сайтів, продуктів та послуг.

Одна сторінка сервісу включає майже все: список відгуків, авторів та рейтинг.

До всього іншого, у сервісу доступні віджети для систем Joomla та WordPress, що явно порадує власників сайтів на популярних двигунах. Усі ці можливості також відобразяться на швидкому рості бази користувачів, на довірі клієнтів і, наприклад, кількості замовлень.

Pin It on Pinterest

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.